Меню сайта


Форма входа


Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 283


реклама от Qoogle


Архив записей


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Приветствую Вас, Гость · RSS 01.05.2024, 15:46
Главная » 2012 » Январь » 30 » «Х-Фактор» - лише трамплін в шоу-бізнес»
18:54
«Х-Фактор» - лише трамплін в шоу-бізнес»
  На що витратить 2 мільйони гривень переможець «Х-Фактору», простий вчитель фізкультури Віктор Романченко, чому «мужнього красеня» Олега Кензова спочатку засмутив Кондратюк, і як зміна пісні на відбірковому кастингу вплинула на долю в проекті романтичного Роми Веремейчика.

Вони зовсім не зіркові, охоче спілкуються, фотографуються і роздають автографи. Дещо сором'язливий Віктор Романченко, «свій хлопець» Роман Веремейчик і «мужній красень» Олег Кензов, можна сказати, наш земляк, бо він - полтавець. Саме до нього ще під час проекту з легкої руки членів журі пристало звання «мужнього красеня проекту», та ним зараз користується вся ця трійка фіналістів.

«Х-Фактор» - це лише початок

Цю думку одноголосно висловили всі фіналісти проекту на запитання, як змінилося життя після проекту?

Олег Кензов: «Х- Фактор» - лише трамплін в шоу-бізнес. Як на мене, ще треба багато працювати, працювати, працювати. Деякі думають, що шоу - це своєрідна манна небесна: на співака зваляться і автівка, і квартира в Києві. І гроші. Але це не так: повторюсь, потрібно працювати. А телеканал «СТБ» допомагає тим, хто цього хоче. І не вірте, коли говорять, що тут все куплено. «Х -Фактор» - чесне шоу. І те, що ми дійшли до фіналу, тому підтвердження».

Віктор Романченко: «Формально наше життя не змінилося, бо ми поки що в турне по Україні. Лише після виступів по країні почнемо займатися власною творчістю. Для мене головне, що в «Х- Факторі» я знайшов нових друзів, набрався цінного досвіду».

Роман Веремейчик: «Так, співак ніде не отримає такого досвіду, як на цьому шоу. Я і раніше виступав, у мене є власний гурт. Але такого контакту з глядачем, такої розкутості, як я відчув під час прямих ефірів, у мене ще не було».

А так хлопці зазначають, що зараз у них почалося безтурботне життя. «Атмосфера стала більш тепла і дружня. Якщо раніше була, якщо не конкуренція, то спортивний інтерес і ми приділяли більше часу собі, то зараз одна велика родина: разом співаємо, разом відпочиваємо», - зазначає переможець Віктор Романченко.

Хоч всі в один голос зазначають, що у щільному графіку турне часу на особисте життя не вистачає. Телевізор дивляться під час переїдів з міста у місто, навіть книжку ніколи почитати.

«Але це так чудово - їхати по країні у величезному автобусі. Раніше я із Тореза, де мешкаю, їздив хіба що в Київ чи Донецьк, а тепер всю Україну побачу», - ділиться враженнями Роман Веремейчик.

«Сосєдов - нормальний мужик! Кондратюк - друзяка»

Цей проект не був би таким видовищним, якби не четвірка суддів. Не секрет, що дехто з глядачів дивився «Х-Фактор» саме через них. І якщо декого Сергій Сосєдов відверто дратував, то дехто був просто в захопленні саме від його коментарів.

Яка ж думка про суддів у тих, з кого вони, так би мовити, робили співаків протягом декількох місяців.

Роман Веремейчик: «Я з самого початку хотів потрапити у трійку чи то до Сосєдова, чи до Йолки. Сергій Сосєдов - нормальний мужик, хороша людина. А ще він - професіонал, який може дати багато чого саме співаку. Взагалі ж, я прагну розвиватися: завжди йду туди, де мені дадуть більше.

Коли ж дізнався, що мій тренер Ігор Кондратюк, то дещо засмутився. Та вже скоро зрозумів: Кондратюк може багато чому навчити. А ще він, як ніхто, може тебе підтримати. Траплялося, що перед виходом на сцену вистачало двох слів Ігоря Васильовича, аби просто заспокоїтися. А як він підтримував, коли я потрапив у номінацію!»

Олег Кензов: «Чесно кажучи, я хотів, аби тренером у мене був Серьога. Як то кажуть, репер репера зрозуміє. Тому відверто засмутився, коли побачив, що до кімнати заходить Кондратюк. (Я людина, що не вміє приховувати своїх емоцій). Навіть він це помітив. Та з часом ми стали друзяками. Навіть мене дивувало його прагнення у кожну мою пісню «вклинити» реп. Навіть я - репер - іноді противився, та не йде він тут.

Зараз теж ми часто телефонуємо один одному. Не можу сказати, що далі він буде моїм продюсером, але радитися з ним буду постійно».

Віктор Романченко: «А мені, чесно кажучи, було байдуже, хто вестиме мою категорію. Було зрозуміло, що це буде не Сергій Сосєдов, бо минулого сезону він вже був тренером категорії «25+». Мені здається, що все на цьому проекті залежить від тебе і від взаємодії з тренером. Тому побачивши, що тренером буде Серьожа, зовсім не засмутився - він сильна людина . І ця енергетика передавалася нам. Співакам його категорії».

Хочеш перемогти в «Х-Факторі» - будь собою

Такий рецепт перемоги від фіналістів тим кременчужанам, які в майбутньому захочуть спробувати свої сили у цьому співочому талант-шоу.

«Головне - перебороти власні страхи і бути самим собою. Коли ти не впевнений на сцені, то це добре видно, як глядачам, так і суддям. Тому навіть, якщо ти знаєш, що в тебе є якісь недоліки, йди твердо, не переймаючись ані нотами, ані всим іншим. Навіть якщо не пройдеш далі, цей виступ буде своєрідною перемогою на певному життєвому етапі.

Щодо вибору пісні, то часто співаки помиляються, беручи розкручений хіт. Так, він на слуху. Але у вашому виконанні може зовсім не звучати. А пісня на відбірковому турі має «вистрелити». Так це було у минулому сезоні, коли заспівала Маша Рак, так цього року «вистрелив» Олег Кензов, коли репер заспівав зовсім не реперську пісню. Я теж хотів на відборі заспівати іншу пісню, але мене організатори проекту переконали заспівати «Така як ти..». І ця пісня «провела» мене далі»,
- розповів Роман Веремейчик.

А переможець «Х-Фактору» додав, що головне під час концерту, особливо під час прямого ефіру просто «вирубатися».

«Під час прямого ефіру у тебе виникає відчуття, що ти стоїш на тоненькій кризі посередині ставка. А під тобою 15-метрова глибина. Тут важливо відігнати від себе думку, що ти в прямому ефірі і в тебе немає права на помилку. Так, це дуже важко. І досі згадую той перший прямий ефір, коли мене після перемоги в онлайн-голосуванні, як то кажуть, просто «кинули» на сцену. Зовсім без підготовки. Було важко, та я зібрався і заспівав», - пригадує Віктор Романченко.

Цікаве і особисте

Роман і барабан

В анкеті у Романа Веремейчика, у розділі про найяскравіше враження з дитинства стоїть одне слово - «барабан».

«Одного разу ми з батьками пішли в магазин і купили мені барабан. Мамі ще треба було купити якісь ліки, тож вона відлучилася до аптеки. Коли повернулася, то спочатку нас з батьком не помітила: навколо був натовп людей. А далі картина: батько сидить на лавочці, а я з усієї сили луплю в барабан і співаю: «Шагает маленький Роман и лупит в новый барабан. Играет папа-баянист. А я, а я - барабанист». Можна сказати. Це був мій перший публічний виступ (сміється)».

А ще Роман зізнався, що зараз у нього є декілька речей, з якими він не розлучається:

«Це годинник, недорогий, я його гривень за 200 купив, сережка у вусі і iPod. Донедавна це був mp3-плеєр, але наш тренер Ігор Кондратюк всім хлопцям презентував iPod, тому такі зміни».

Віктор і паркан

Вже не вперше Віктор Романченко на запитання : куди витратить два мільйони гривень, відповідає: «На паркан. У мене приватний будинок: щоб курочки не розбігалися»(сміється).

А далі сам спростовує. «Так, це жарт. Звісно, буду далі займатися власною творчістю, розвиватися». Проте конкретно про плани на майбутнє не говорить: «Це мої плани». Такий він, переможець цьогорічного сезону «Х-Фактору»: скромний і мовчазний.

Олег і держслужба

«Мій батько хотів, щоб я став або бізнесменом, або працював у міськвиконкомі. Мама - щоб я став військовим. Взагалі, батько намагався виховати з мене пітбуля. (Сміється). Тому іноді й зараз я можу так розійтися.

А сам я, взагалі, весь час хотів одного - виступати на сцені. У мене є спеціальність - я соціальний психолог, закінчив Полтавський педуніверситет імені Короленка і навіть працював у школі. Але бачу себе лише на сцені», - говорить Олег Кензов.

А ще «мужній красень» зізнався, що його серце вільне. Тож дівчатам варто взяти це до уваги.

Мова оригіналу

Олена Ліпошко

Просмотров: 17142 | Добавил: zemleruika | Теги: Алег Кензов, Революция, Х-фактор, Роман Веремейчик, Виктор Романченко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 121 2 »
12 Traveleralups  
0
Love the site -- extremely user friendly and great deals to see! Stop by also my own page

https://www.mistralbg.com/pochivki-turcia/antalia-side почивка в турция all inclusive септември

ptmis+

11 Gustavomok  
0
Легко ли быть наблюдателем, когда вокруг творится зло и нельзя вмешаться, навести порядок, защитить? Главный герой этого романа – дон Румата (землянин Антон), который попадает на планету Арканар с экспериментальным миром. На этой планете царит средневековая жестокость, фальшь и борьба за власть. Но Румата не должен вмешиваться. Он ученый, который проводит эксперимент. Однако человек в нем берет вверх над ученым, сердце побеждает рассудок. Разве можно спокойно наблюдать, как зло побеждает добро, как талант растаптывается, а справедливости не существует? Главному герою это не удается…
Фантастическая история братьев Стругацких заставляет задуматься о многом. Зло заразительно, и сражаясь с чудовищами, важно самому не потерять человеческий облик. Роман читается на одном дыхании. Есть в нем и искрометный юмор, и приключенческий авантюризм, и элемент философской притчи. При этом простота изложения и увлекательный сюжет делают произведение Стругацких универсальным, популярным и многослойным. Каждое следующее прочтение позволяет открыть для себя что-то новое.
Эта книга заставляет становиться лучше и человечнее, позволяет посмотреть со стороны на человеческие слабости. В ней скрыт удивительный и таинственный импульс, который побуждает к изменениям.
<a href=https://knigavuhe.org/book/84-strugackie-arkadijj-i-boris-trudno-byt-bogom/>Трудно быть Богом</a>

10 alycefw4  
0
Hot new pictures each day
http://porninmegavideo.caney.amandahot.com/?erika
homeschool porn j morgan porn star hotblonde porn game free drunk college porn ben dover tennis porn

9 Johnkip  
0
hair removal yang bagus
hair removal gel
Hair Removal for Men
laser hair removal zurich

http://glamourweddinghk.com/component/k2/itemlist/user/30889
Home Laser Hair Removal
hair removal houston
http://finanse.elk.info.pl/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=71257
http://fitskuul.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=316762
http://pchelp.dk/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=145800

epil x hair removal
hair removal tool
http://www.rcprofessionista.net/component/k2/itemlist/user/48016
laser hair removal zanesville ohio

8 Johnkip  
0
hair removal hacks
hair removal omaha
hair removal genital
inhibitif hair removal
hair removal systems

http://pizza-stacja.nazwa.pl/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=55024
hair removal shampoo
Facial Hair Removal Cream
http://www.ultimateforcerecords.com/component/k2/itemlist/user/261576
http://argillic.com/component/k2/itemlist/user/351701
http://appletreecourt.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=16823

hair removal
hair removal medication
http://ingenieurbuero-roehn.de/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6204
epil x hair removal
hair removal yelp
Hair Removal Creams

7 dynccido  
0
Enjoy the craziest scenes with bright porn stars screwed!


WATCH VINTAGE PORN HERE FOR FREE >>> http://vintageporn.mobi/ - Vintage Ebony Porn


http://vintageporn.mobi/ - http://i.imgur.com/Szp4aDw.gif

6 dynccido  
0
We've got lots of vintage porn movies for your enjoyment. Now you won't have to guess the possible scenes of retro porn you'll see them! Maybe the quality of the video leaves much to be desired but vintage women are 100% natural and sincere when moaning and cumming. You'll be fascinated by sexual explorations of the seemingly old-fashioned ladies.


WATCH VINTAGE PORN HERE FOR FREE >>> http://vintageporn.mobi/ - Vintage Sex Movie


http://vintageporn.mobi/ - http://i.imgur.com/oYzgcEl.gif

5 НППВалок_Богдан  
0
RE:«Х-Фактор» - лише трамплін в шоу-бізнес» - 30 Января 2012 - Виктор Романченко НПП Валок Производство роликов МНЛЗ

4 Microtek85y  
0
http://twojamotoryzacja.pl/volkswagen-transporter.html
Purchasing a new or used auto can be a hard approach should you not know what you are doing. By educating yourself about vehicle shopping prior to deciding to head to the dealer, you possibly can make issues easier for your self. The following tips may help your next purchasing getaway be enjoyable.

Generally provide a mechanic alongside when looking for a whole new vehicle. Automobile sellers are well known for marketing lemons and you do not need to be their up coming sufferer. Whenever you can not get yourself a auto technician to consider vehicles together with you, a minimum of make certain you have him look at your last decision before you buy it.

Know your limitations. Before you start store shopping for your forthcoming auto or truck, choose what you can manage to shell out, and stick to it. Don't forget to incorporate fascination with your estimations. You will probably pay out all around 20 percent as an advance payment too, so be well prepared.

Well before seeing a car dealership, know what sort of motor vehicle you need. Study all of you alternatives before shopping so that you can decide what works the best for your financial allowance and loved ones requires. Seek information to discover just how much you need to be paying for any probable automobile.

Prior to signing any commitment take time to read each and every collection, like the fine print. If you find anything at all listed that you do not recognize, do not signal until you purchase an solution that you fully grasp. Unsavory salesmen are able to use a binding agreement to put many service fees that had been not discussed.

Should you keep the preceding guidance at heart when that you go purchasing a car, you will be prone to get a full deal. Purchasing a auto lacks to become a headache. Simply use the tips with this article and you could have the car you need at a good price.

3 Maynardkeelt  
0
If you are an app developer and necessity expressive marketing then this article is as regards you. We get ready for app downloads, app installs and app reviews so your app can retrieve the revelation it deserves. We have helped thousands of customers to reach more users in place of their mobile app. We move away your app verifiable users, and then your app intent reach the google play chart. This works for all expressive developers.

http://www.karatzas.be/success-stories/become-successful-in-mobile-apps-development - mobile marketing ppt

1-10 11-12
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz